Overnachten, eten & drinken


Overnachten

We beschikken over 2 tweepersoonskamers en 2 driepersoonskamers. Drie kamers zijn voorzien van losse boxsprings, op één tweepersoonskamer staan verstelbare Auping bedden. Iedere kamer beschikt over een eigen badkamer met regendouche. Handdoeken en beddengoed zijn uiteraard voorhanden; je kunt vanaf 16.00 uur bij ons terecht. 


Eten & drinken

Je kunt bij ons aanschuiven voor het dagelijks wisselende drie gangen menu. Heb je bijzondere wensen, bijvoorbeeld in verband met allergie of vegetarisme, dan verzoeken we je dat van tevoren aan te geven, zodat we daarmee rekening kunnen houden (hiervoor wordt een toeslag berekend). Om 19.00 uur schuift iedereen tegelijk aan.


Mocht het zo zijn dat je het op de dag van aankomst niet redt op tijd aan te schuiven, dan horen we dat graag bij reservering. De kosten voor dat diner worden dan niet berekend. Let wel: het is dan ook echt niet meer mogelijk om (later) aan te schuiven! 

In de bar staat een “honesty fridge”. Je kunt hier je eigen drankje pakken en je houdt zelf bij wat je neemt op het daarvoor bestemde formulier dat bij de bar ligt, om bij vertrek af te rekenen.

De bar sluit om 00.00 uur. 


Let op: bij ons kan alleen contant betaald worden, pinnen is niet mogelijk!


Voor de goede orde: we zijn geen openbare horeca gelegenheid.  

Het wordt niet gewaardeerd wanneer je je eigen drank of etenswaren meebrengt.