Over ons


In 2008 kochten we een verlaten en vervallen hotel in Altenahr in de Duitse Eifel. Na een eerste flinke verbouwing en renovatie openden we op 12 april 2009 de deuren van Motorhotel Am Tunnel. Tien succesvolle seizoenen later deed zich de gelegenheid voor het hotel te verkopen, hetgeen we per 1 januari 2019 gedaan hebben. Dat bleek een hele goede zet te zijn: we hebben de verplichte sluiting wegens de Covid-19 pandemie niet meegemaakt, en de noodlottige overstromingen van 14 juli 2021 gelukkig ook niet! Daarbij zijn alle drie de panden zo zwaar beschadigd geraakt, dat het hele hotel gesloopt moest worden.


Na de verkoop van Am Tunnel besloten in Spanje de mogelijkheden voor een B&B te gaan bekijken, maar na een klein jaar zagen we in dat de opties voor ons niet aantrekkelijk waren. Na een tussenfase van dik twee jaar in Nederland, hebben we per 1 januari 2022 het huidige pand gekocht. Ook hier waren een aantal aanpassingen nodig om het te maken tot wat het nu is, zodat we jullie met veel plezier – weer – kunnen ontvangen!


Hoe fantastisch en geweldig de jaren bij Motorhotel Am Tunnel waren, we hebben er bewust voor gekozen om The Rusty Bike een stuk kleiner aan te pakken. We zijn zelf een stukje ouder en ervaren ... we willen o.a niet meer afhankelijk zijn van – niet te vinden – personeel, vandaar de beperkte grootte van deze motorherberg; we willen het met z’n tweetjes kunnen doen zonder de hectiek en stress van toen. Dat is ook de reden dat we geen openbare horeca gelegenheid voeren: meer tijd voor de eigen gasten, jullie dus!