Welkom bij The Rusty Bike!


Per 1 juli 2024 wordt Motorherberg The Rusty Bike gerund door Livia en Michael. Bed & Breakfast dekt de lading niet ... pension is een te ouderwetse  term .... welkom in onze herberg!


Gelegen in Neumagen Dhron aan de Moezel, verblijf je in een fantastische omgeving met wijnbergen, de rivier die zich door het dal slingert, tal van pittoreske dorpjes met vele terrassen en restaurants. 


Onze "achtertuin" is het Mekka voor de motorrijder. Van hieruit kun je mooie dagtochten maken langs de Moezel, naar de Eifel, de Hunsrück, de Westerwald, Luxemburg, het Saarland, de Pfälzerwald ... je kunt dus letterlijk alle kanten op, en het is overal even mooi. 

Uiteraard kun je je motor in een afsluitbare garage stallen; ook je motortrailer kun je bij ons parkeren. Vanzelfsprekend zijn er routes voor download beschikbaar. 


We zijn niet ingericht op kinderen en/of tieners, en nemen dus enkel reserveringen aan van en voor personen vanaf 18 jaar. Onze kamers zijn niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.


Het meebrengen van huisdieren is niet toegestaan. 


Voor de goede orde: wij zijn geen openbare horeca gelegenheid!